Starfighter

Sista timmarna av 2014

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och tänker. Jag har en tendens att bli extremt djup på nyår. Varje år. Det slår aldrig fel
Nu har jag en känsla av att det är MITT år som kommer. Jag tänker äga skiten ur 2015. Jag är laddad.
2013 var ett riktigt skitår, allt som kunde gå dåligt - gick dåligt. Det var dödsfall, sjukdom och elände. Sen kom 2014 och var bara så mycket bättre än 2013. Så nu jävlar är jag taggad för 2015, det kommer hända stora grejer i år och ja, jag är redo (men det har ni nog listat ut redan).
 
Det har varit många bra saker som hänt i år, så jag tänkte att jag skulle försöka mig på en liten kort resumé.
 
2014
 
Januari: Började umgås med två nya personer, den ena visade sig ha ett ego större än Rysslands landyta, och jag bröt den kontakten. Den andra tjejen står mig nära däremot. 
 
Februari:Besökte vårdcentralen och bad om remiss för GBP. Började denna långa väntan (som inte är slut än...)
 
Mars: Besökte mina föräldrar, firade mamma som fyllde år. Väntade på läkartid på psykiatrin. Ringde alla möjliga "höjdare" och försökte skynda på och blev extremt dåligt bemött av enhetschefen på närpsyk.
 
April: Kom äntligen iväg till psykiatrin och läkaren där. Fick ett positivt besked. Fick även ett intyg för särskilt tandvårdsbidrag. Fick besked från försäkringskassan och även det var positivt.
 
Maj:Avslutningen på dbt:n med gamla gruppen (saknar dem..), min födelsedag och gruppinfon på USÖ.
 
Juni:Sommaren började och jag var enormt plågad av den satans värmen. Besökte mina föräldrar, min pappa fyllde år.
 
Juli:Hände egentligen ingenting faktiskt när jag tänker på det. I alla fall inget jag minns så det var nog inte några stora grejer. :)
 
Augusti:Åkte till Tallinn med min sambo, det var en riktigt mysig resa. Minns att vi stod ute på däck i mörkret och kollade när det åskade. Det var helt underbart. <3
 
September:Dbt:n började igen, med en ny grupp. Kände mig grymt laddad. Väntan på läkartid på kirurgen blev mer påtaglig eftersom semestertiderna var slut. Kontaktade dem flera gånger.
 
Oktober:Fortsatte vänta, gjorde mina hemuppgifter och gick på dbt-sessionerna.
 
November:Fick en kallelse till kirurgen (äntligen!) och såg fram emot det. De ombokade tiden dock, sköt upp den en vecka.
 
December:Började månaden med att äntligen komma iväg till kirurgen och allt gick hur bra som helst. Handlade lite julklappar. Firade julen med min sambo och mina svärföräldrar hemma hos oss. Fick besök av mina föräldrar igår faktiskt, vi kollade in mellandagsrean, eller det som var kvar av den. Fick med massa fint hem.
 
Nu sitter jag här med färg i håret och ska strax gå och duscha.
Jag tänkte i alla fall starta mitt 2015 med att se okej ut i håret. ;)
Vad gör ni ikväll? Festar? :)
Hoppas ni mår bra, och till alla er som betyder något, jag älskar er.
Gott nytt år alla!