Starfighter

Långt inlägg

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Nu är det några dagar sen jag senast skrev, och det har hänt en hel del.
Jag och min sambo hade varit ute med hundarna och var på väg hem när jag fick en vidrig smärta i magen. Så när vi kom hem ringde jag jourvårdcentralen, som givetvis inte ville titta på detta, utan hänvisade till akuten.
Jag var helt övertygad om att jag skulle få åka hem, så jag tog inte med något annat än kläderna jag hade på mig typ.
Kom in på akuten, blek och in pain. Sen gick allt rätt fort. Blev högst prioriterad och fick armband och infart i armvecket, och fick sen komma in på ett rum direkt. Sen kom läkaren ganska snabbt, efter typ en halvtimme bara. Han klämde och kände, bestämde att det skulle bli en skiktröntgen med kontrast. Fick smärtstillande i form av en injektion i skinkan(........) samt medel mot illamående i infarten. Mådde sen lite bättre.
Efter röntgen kom läkaren tillbaks och berättade att det såg konstigt ut där de kopplat om tunntarmen. Sen frågade han om jag ville vara kvar, vilket han rekommenderade. Då var klockan typ halv tre på natten.
Min sambo åkte då hem, och jag hamnade på kirurg AVA. Fick ketogan, samt något mot illamående och även ett dropp.
Dagen efter hade typ två, tre andra läkare kollat på röntgenbilderna, och konstaterat att det var en litenslitning(??) i kopplingarna i tunntarmen. Men det var inget farligt, så jag fick åka hem. Min sambo hämtade mig direkt när han slutade.
Jag är fortfarande illamående, och har lite ont. Men så länge jag vet att det inte är något allvarligt går det bra. :)
 
Drabbades även av den allra värsta sortens dumping igår kväll. Jag skulle ta mina mediciner, och (dumt nog) kastade jag in alla dessa samtidigt, och klunkade i mig massa vatten. Det skulle jag inte ha gjort, för den jäkla dumpingen lät inte vänta på sig. Helt plötsligt blev jag helt kall och varm samtidigt, händerna blev alldeles klibbiga, jag blev yr och mådde extremt illa, det började rinna i munnen, sådär som det gör innan man kräks. Jag fick jävla bråttom att lägga mig ner. Sen gick det över ganska snabbt och jag kunde somna. Som tur var. :)
 
Hoppas ni mår bra :)
Puss på er <3