Starfighter

What a day!

Kategori: Allmänt

Vilken jävla dag!
Jag är så trött, så less och så uppgiven. Det finns människor omkring mig som verkligen inte respekterar mig. Som absolut inte förstår mig.
Jag kan väl inte kräva att alla ska förstå mig, men det hade ju vart rätt schysst om, speciellt vissa, försökte iallafall. Jag kan till exempel inte jobba. Jag är sjukskriven, men vissa tycker att jag "inte kan stå och titta på hur länge som helst". Say what?
Det finns SJÄLVKLART en, mer än giltig, anledning till att jag INTE kan jobba. Jag tycker verkligen att man ska tänka sig för hur man uttrycker sig. För faktum är att det kan faktiskt såra.
Som om jag inte redan känner mig annorlunda.
Nej, jag är riktigt trött på att folk inte kan tänka innan de talar.
 
Tänk då hur det kommer bli sen... hur många kommer inte ifrågasätta mitt val? Hur många kommer inte se ner på mig för mitt val? Folk kommer kräva förklaringar av mig. Och det är anledningen till att så få vet något om detta, alltså att jag inte orkar ta en diskussion om mitt val. Jag fick lite kalla fötter, så att säga, av reaktionen jag fick från en nära vän. Eller kanske mer någon som jag trodde var en nära vän. Hon menade att jag inte borde göra en GBP för att jag "kommer bli sladdrig". Sen slutade hon prata med mig. Och det är precis den sortens reaktion jag är rädd för. Och att man på något vis ska behöva försvara sig, bara för att andra har fördomar. Bara för att de tror att en operation är "den lätta vägen" och att man valt att göra detta på grund av att man är "lat". Jag är helt införstådd med att detta inte är lätt. Och lat är jag inte heller. Men att behöva förklara detta gång efter gång kommer bli jobbigt.
Jag vet inte, jag bara svamlar nu känns det som.