Starfighter

Telia och IBS.

Kategori: Allmänt

Hej på er,
 
Livet står på paus, går bara och väntar.
Min mobil är tillbaks och fungerar fortfarande inte, så igår var jag in till Telia butiken IGEN. Fick prata med en så totalt inkompetent människa. Han kollade klockan, suckade, och var allmänt vrång. Fanns ingenting han kunde göra för att hjälpa mig. INGET. Förutom att skicka in mobilen på verkstaden igen. Då blev jag förbannad och sa att sist hittade de ingenting och det kostade mig pengar. Och i och med att de inte hittade något fel förra gången så skulle de knappast göra det nu heller, och jag har ingen lust att betala för att de ska konstatera ÄN en gång att det inte är något fel på den.
Så nu har jag sagt upp abonnemanget, slutfakturan kommer i december, och enligt kundtjänst kan jag teckna ett nytt abonnemang och få en ny telefon redan idag. Så det blir ett litet besök i Telia butiken idag med. Men jag kommer inte prata med samma säljare som igår. Som sagt, han var inte särskilt lätt att prata med eller särskilt samarbetsvillig.
 
Helgen hos mina fina föräldrar var något jag såg fram emot, vi skulle göra en utflykt på lördagen. Men på natten mellan fredag och lördag, vid 03 typ, vaknade jag och hade vansinnes-ont i magen. Det gav inte med sig, så jag gick in och la mig på soffan istället. Sov dåligt, till och från, mellan kramperna. Sprang på toa och inget hände. Kramperna var vidriga, nog för att jag är rätt van vid detta, så var det här det värsta jag känt. Hela morgonen höll jag på, sprang på toa utan resultat. Sen skulle vi åka, det gick jättebra en bit, men sen började kramperna och smärtan igen. Försökte fokusera på andningen, det hjälpte lite. Vi kom fram och jag och mamma gick in och kollade lite i affärerna medan min pappa och min sambo åkte iväg och uträttade något ärende.
Jag och mamma hann gå in i två affärer, sprang på toa och inget hände. Sådär höll det på och jag blev helt matt och kallsvettig, trodde jag skulle dö. Så vi åkte hem.
Tack IBS för att du förstörde för mig...
 
Annars flyter livet på som vanligt, och imorse när jag gick ut och skulle röka var det frost på gräset, träden och bilarna, så förbannat vackert! Jag älskar både hösten och vintern, jag lider inte alls av detta mörker som så många andra verkar lida av.
 
Hoppas ni har det bra! Puss på er...!